Vacatures

Alle vacatures bij VHD

Onze hulpverleners maken meerdere keren per dag hét verschil voor degenen aan de andere kant van de telefoon. Dat maakt ons werk zo mooi. Ondersteunende diensten zorgen er weer voor dat deze hulpverleners hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Samen werken we aan één doel: heldendaden verrichten.

Filter op afdeling:

32-39
uur
Bij VHD staat hulp centraal. Help jij mee in de rol van teamleider? Hieronder lees je hoe jij als ervaren teamleider meer betekenis in je werk vindt bij VHD
32-40
uur
Hét moment waar iedere medewerker maandelijks naar uitkijkt; de uitbetaling van het salaris, toch? Jij zorgt ervoor dat dit iedere maand weer tijdig en nauwkeurig gebeurt. Vind jij het ook interessant om processen te optimaliseren en verbeteren die gaan over personeels- en salarisadministratie en ben jij deskundig met AFAS? Lees dan verder.
32-40
uur
We groeien hard! Om die groei bij te benen, zoeken we versterking voor de HR afdeling. Bij VHD verrichten we heldendaden; als HR-adviseur zorg jij ervoor dat dit met plezier en onder fijne werkomstandigheden mogelijk wordt gemaakt. Professionalisering van het HR beleid maar ook de vormgeving van onze eigen HR afdeling staan centraal. Wij dagen je graag uit om onderdeel te worden van deze fase vol ontwikkelingen!
24
uur
Doorlopend vacatures, een stroom aan sollicitanten en ook nog eens genoeg kansen op het gebied van werving en selectie: als Recruiter bij VHD komen de uitdagingen je dagelijks tegemoet. Laten die afwisseling en dynamiek nu precies zijn wat jij zoekt in je volgende carrièrestap.
32-39
uur
Vind jij het leuk om puzzels op te lossen en ben je hier ook nog eens een ster in? Wij hebben een leuke en afwisselende functie in een ambitieuze en professionele werkomgeving. Word Junior Planner bij VHD. Benieuwd naar de functie? Lees verder.
32-39
uur
Als applicatiebeheerder ontzorg jij zowel onze klanten als je collega’s. Dit doe je door processen zo efficiënt mogelijk in te richten door middel van de beste, geoptimaliseerde applicaties.
16-39
uur
Als Centralist op onze alarmcentrale sta je direct in contact met de personen in nood. Bijvoorbeeld wanneer het alarm afgaat bij een inbraak, iemand met pech langs de weg of als iemand in gevaar is en op de alarmknop drukt. Jij houdt Nederland veilig. Dit doe je op afstand vanachter je computer en je ondersteunt telefonisch. 
24-40
uur
Bij VHD ben je geen doorsnee callcentermedewerker. Jij maakt namelijk het verschil, meerdere keren per dag. Van autopech tot een ski-ongeluk in het buitenland of een schoorsteenbrand. Iedere dag krijg jij de eer om iets belangrijks te betekenen.
32 - 39
uur
Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en professionele werkomgeving. Word Planner/Forecaster bij VHD. Benieuwd naar de functie? Lees verder.
24 - 40
uur
Kapotte koelcel, niet-werkende airco of een storing aan de pandverwarming? Jij vraagt telefonisch precies uit wat er aan de hand is en stuurt de juiste hulp erop af. Bekijk de volledige vacature.
32-39
uur
VHD Alarmcentrale is op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder. Als Functioneel Applicatiebeheerder speel je een verantwoordelijke rol binnen een klein team van
applicatiebeheerders.
24-40
uur
¡Hola! Spreek jij goed Spaans en wil je heldendaden verrichten? Dan zoeken wij jou! Als telefonist op onze alarmcentrale help jij mensen (soms zelfs letterlijk) uit de fuego.
24-40
uur
Le persone ti chiamano con la loro richiesta di aiuto, sia che abbiano avuto un incidente con gli scii sulla neve o che si trovino sul ciglio della strada con un guasto alla macchina. Per la tua conoscenza della lingua italiana, sei di grande valore se, ad esempio, deve essere chiamato un soccorso stradale o un garage italiano.
24-40
uur
Des personnes dans le besoin vous appellent pour vous demander de l’aide. Qu’ils aient eu un accident de ski ou qu’ils soient sur le bord de la route avec des dégâts, vous les aidez à aller plus loin ! Grâce à votre maitrise de la langue français, vous êtes d’une grande utilité si par exemple, il faut appeler un garage français.
24-40
uur
Gütentag! Sprechst du Deutsch? En dan wel vloeiend? Kom heldendaden verrichten bij VHD.
32-39
uur
Onze alarmcentrale groeit en daardoor groeit onze ICT & Change afdeling ook. Hierdoor is een uitdagende functie ontstaan voor een Senior Developer. Benieuwd naar de inhoud van deze vacature? Lees verder.
32-39
uur
Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de telefonische personenhulpverlening aan Nederlandse verzekerden in het buitenland. Ben jij flexibel? Aarzel niet en solliciteer nu!
38
uur
Ben jij minimaal in het bezit van een diploma BoCA, Coördinator Beveiliging of eventueel VoCA? Aarzel niet en solliciteer nu!
32-39
uur
Heb jij ambities op het gebied van programmeren en ontwikkelen van software? Ben je niet perse ervaren maar wel ontzettend leergierig? Dan komen wij graag in gesprek met jou! Jij komt te werken in ons veelzijdige ICT-team waar je direct aan de slag gaat met uitdagende projecten.
24-39
uur
Het werk van onze hulpverleners kan alleen soepel verlopen door een goed draaiende ICT afdeling. Ons ICT team is een belangrijke speler op de achtergrond en zet vaak grote en veelal onzichtbare stappen die helpen bij het zo betrouwbaar mogelijk houden van de dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Kom jij onze afdeling versterken als Junior Ontwikkelaar?
Afdeling

Geen geschikte vacature? En toch werken bij VHD?
Stuur ons een open sollicitatie!