Vacatures

Alle vacatures bij VHD

Onze hulpverleners maken meerdere keren per dag hét verschil voor degenen aan de andere kant van de telefoon. Dat maakt ons werk zo mooi. Ondersteunende diensten zorgen er weer voor dat deze hulpverleners hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Samen werken we aan één doel: heldendaden verrichten.

Filter op afdeling:

28
uur
€2.309- €3.192
Wil jij een sleutelrol spelen in het hart van onze organisatie? Als HR-medewerker bij VHD ben jij de onmisbare schakel die onze personeelsadministratie soepel laat draaien. Je krijgt de kans om deel te nemen aan boeiende projecten, zoals het herinrichten van AFAS. Klaar om mee te groeien met onze organisatie en je tanden te zetten in administratieve vraagstukken? Lees dan snel verder!
32-39
uur
€3.155 - €4.675
We groeien hard! Om die groei bij te benen, zoeken we versterking voor de HR afdeling.
16-40
uur
€2510 - €3120
Als Hulpverlener Alarmcentrale help jij mensen verder. Tegelijkertijd staat jóuw groei bij ons centraal.
16-39
uur
€2510
Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de telefonische personenhulpverlening aan Nederlandse verzekerden in het buitenland. Ben jij flexibel? Aarzel niet en solliciteer nu!
39
uur
€4.997 max.
VHD Alarmcentrale, een dynamische en snelgroeiende organisatie, is op zoek naar een Business Intelligence (BI) Specialist.
32-39
uur
€4.315 max.
Als Teamleider bij VHD ben jij hét baken binnen onze Frontoffice, waarbij jouw prioriteitstelling en vermogen om te schakelen cruciaal zijn!
24 - 40
uur
€2510
Kapotte koelcel, niet-werkende airco of een storing aan de pandverwarming? Jij vraagt telefonisch precies uit wat er aan de hand is en stuurt de juiste hulp erop af. Bekijk de volledige vacature.
32-39
uur
€4.315,70 max.
Kom jij VHD ondersteunen met jouw senior ervaring op het gebied van Administratie? Met de vele opdrachtgevers waarvoor we werken en de omvang van de organisatie heb je genoeg uitdaging en afwisseling in je baan. Dat maakt het tot een goede volgende stap in jouw carrière.
32-39
uur
€3.500 max.
Zet je Talenten in de Spotlights – Kom aan Boord bij VHD!

Ben jij klaar voor een reis vol uitdagingen? Bij VHD wacht een wereld van mogelijkheden op jou als onze nieuwe collega Recruiter, dus lees snel verder…


28-32
uur
€3.755 max.
Heb jij een brede kennis van Salarisadministratie en wil jij een cruciale rol spelen in het optimaliseren van processen op het gebied van personeels- en salarisadministratie? Dan ben jij degene die we zoeken!

39
uur
€4200 max.
Bij VHD Alarmcentrale zijn we op zoek naar een Tester die méér doet dan enkel bugs vinden en testscripts draaien.
39
uur
€4200 max.
In de rol van Technisch Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het continu operationeel houden en beheren van de productie- en acceptatieomgevingen van de systemen van VHD.
39
uur
€4.676,81 max.
VHD Alarmcentrale is op zoek naar een dynamische en veelzijdige Software Developer.
32 - 39
uur
€3519
Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en professionele werkomgeving. Word Planner/Forecaster bij VHD. Benieuwd naar de functie? Lees verder.
39
uur
€5.491,25 max.
VHD Alarmcentrale is niet zomaar op zoek naar een Senior .NET Developer; we zoeken een technologische virtuoos die in staat is om onze bestaande infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.
39
uur
€4.000 max.
VHD Alarmcentrale is op zoek naar een functioneel Applicatiebeheerder. Als Applicatiebeheerder speel je een verantwoordelijke rol binnen een klein team van applicatiebeheerders.
16-40
uur
€2510 - €3120
Als Hulpverlener Alarmcentrale help jij mensen verder. Tegelijkertijd staat jóuw groei bij ons centraal.
16-36
uur
€2204 - €3086
Als Centralist op onze alarmcentrale sta je direct in contact met de personen in nood. Bijvoorbeeld wanneer het alarm afgaat bij een inbraak, iemand met pech langs de weg of als iemand in gevaar is en op de alarmknop drukt.
32-39
uur
Ben jij minimaal in het bezit van een diploma BoCA, Coördinator Beveiliging of eventueel VoCA? Aarzel niet en solliciteer nu!
Afdeling

Geen geschikte vacature? En toch werken bij VHD?
Stuur ons een open sollicitatie!