VHD Academie

Bij VHD hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Hulpverleners trainen wij aan de start van hun carrière en voor iedereen is er tussentijd ook nog ruimte voor groei. Zo hebben wij professioneel opgeleide medewerkers in dienst én leer jij alle skills die bij jouw functie horen. Zo leer jij steeds meer verschillende hulpvragen te beantwoorden en ben je op verschillende afdelingen inzetbaar. Dit zorgt voor afwisseling in jouw werk en zo kun jij je bij ons blijven ontwikkelen.

Groei door bij VHD

Wij stimuleren het doorstromen van onze medewerkers. Het is mooi om te zien dat veel hulpverleners groeien in het vak en zo expert worden. Wij gaan altijd op zoek naar werkzaamheden die bij jouw profiel passen. Zo doen we allemaal werk waar we blij van worden. Deze kansen bieden wij graag aan, zo staat jouw loopbaan nooit stil bij VHD!


Naast de afdelingsgerelateerde academie geven wij ook 9+ sessies. Hier word jij getraind om de juiste hulp te verlenen aan de klant. Niet zomaar hulp, maar net dat beetje extra hulp. 9+ betekent niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat diegene aan de andere kant van de lijn voelt. Zodra jij bij VHD komt werken is dit het eerste wat je leert!

Wil jij bij ons aan de slag?