ICT & Change

De ICT-afdeling heeft een belangrijke rol binnen VHD. Zij zorgen ervoor dat hulpverleners en de ondersteunende diensten zoals support & implementatie, financiën en planning goed hun werk kunnen doen. Als alarmcentrale zijn we 24/7 bereikbaar, mocht er onverhoopt toch iets misgaan zorgen zij ervoor dat we binnen no-time weer bereikbaar zijn. Daarnaast blijft VHD vernieuwen, daarom worden ook de nodige innovaties zoals nieuwe apps en systemen bedacht en gecreëerd op onze ICT-afdeling. Geen dag is hetzelfde! 

Vacatures ICT & Change

39
uur
€4200 max.
In deze rol beheer en onderhoud je applicaties welke van groot belang zijn voor onze dienstverlening. Bij VHD ben je niet zomaar een Applicatiebeheerder of een IT-specialist; je bent een technologische held die bijdraagt aan het welzijn van mensen in tijden van nood.
39
uur
€4.997 max.
VHD Alarmcentrale, een dynamische en snelgroeiende organisatie, is op zoek naar een Business Intelligence (BI) Specialist.
39
uur
€4200 max.
Bij VHD Alarmcentrale zijn we op zoek naar een Tester die méér doet dan enkel bugs vinden en testscripts draaien.
39
uur
€4.676,81 max.
VHD Alarmcentrale is op zoek naar een dynamische en veelzijdige Software Developer.
39
uur
€5.491,25 max.
VHD Alarmcentrale is niet zomaar op zoek naar een Senior .NET Developer; we zoeken een technologische virtuoos die in staat is om onze bestaande infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.
39
uur
€4.000 max.
VHD Alarmcentrale is op zoek naar een functioneel Applicatiebeheerder. Als Applicatiebeheerder speel je een verantwoordelijke rol binnen een klein team van applicatiebeheerders.