Dit zijn de 4 meest gelezen blogs van 2023 over werken bij VHD

Met dit nieuwe jaar in zicht, willen we graag de vier meest gelezen blogartikelen van 2023 over het werken bij VHD onder de aandacht brengen. Onze collega’s vertellen in deze artikelen onder andere hoe zij het werken bij VHD ervaren. Dus ben je daar benieuwd naar? Lees dan verder!

1. Helden aan het woord: Paul van Aken

Het interview met Paul van Aken staat bovenaan de lijst van meest gelezen artikelen over werken bij VHD. Paul, een toegewijde collega van VHD sinds 2006, heeft in diverse functies, van Teamleider Frontoffice tot Inkoopmanager, laten zien hoe ver de groeimogelijkheden bij VHD reiken.

Benieuwd naar het hele interview met Paul? Dat lees je hier. 

2. Helden aan het woord: Trainer Emmy

Dit artikel draait om Emmy, een onmisbaar lid van het trainingsteam bij VHD. Emmy begeleidt nieuwe medewerkers bij het omgaan met hulpvragen en draagt zo bij aan een soepele integratie in het team.

Emmy biedt een warm ontvangst: zij zorgt ervoor dat nieuwe collega’s zich binnen no-time thuis voelen bij VHD. Ze benadrukt het belang van teambuilding. Haar rol gaat verder dan training; ze begeleidt mensen op de frontoffice en biedt ondersteuning als telefonisch hulpverlener.

Meer over Emmy’s werkervaring bij VHD weten? Lees dan het hele interview

3. Werken bij VHD als Hulpverlener Alarmcentrale in Deventer

Heb je altijd al willen weten hoe het is om als hulpverlener alarmcentrale in Deventer aan de slag te gaan? Dit artikel – nummer drie in de lijst – werpt een helder licht op het werken als hulpverlener alarmcentrale bij de alarmcentrale van VHD in Deventer. 

In dit artikel lees je hoe belangrijk de rol van een hulpverlener alarmcentrale is bij het coördineren van hulp in noodsituaties. Je krijgt inzicht in de diversiteit van het werk en hoe elke noodsituatie een unieke aanpak vereist. 

Dit is je kans om meer te weten over het werk van een telefonisch hulpverlener bij VHD. Lees het artikel

4. Alik: “Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om 24/7 hulp mogelijk te maken voor mensen die dit nodig hebben.””

Dit vierde meest gelezen artikel uit 2023 deelt het inspirerende verhaal van Alik, Hoofd Systeembeheerder bij VHD. Aliks verhaal biedt een inkijkje in de uitdagende mogelijkheden van de ICT & Change-afdeling en nodigt je uit om deel te nemen aan dit dynamische team. Je krijgt onder andere een indruk van Aliks energie, passie voor het werk en de waardevolle werkomgeving bij VHD.

Dus ben je benieuwd naar hoe het is om op de ICT & Change-afdeling van VHD te werken? Lees dan het interview met Alik


En dat waren ze! De vier meest gelezen artikelen van 2023 over het werken bij VHD. Ontdek zelf waarom VHD een stimulerende werkplek is waar je dagelijks kunt bijdragen aan een positieve impact op anderen. Word lid van ons team met professionals en laat jouw eigen verhaal bij VHD beginnen!

Deel dit artikel:

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Lees ook onze andere blogs: