Werken bij de alarmcentrale VHD als Telefonisch Hulpverlener in Deventer

Als je werkt bij een alarmcentrale verricht je betekenisvol werk. Aan het einde van jouw werkdag ga je met een voldaan gevoel naar huis omdat je mensen in nood hebt geholpen. Als Telefonisch Hulpverlener verricht je dus elke dag weer heldendaden. 

Wat houdt het werken op een alarmcentrale in?

Zodra iemand met pech langs de weg staat of bijvoorbeeld een ongeluk krijgt tijdens de vakantie, spreekt diegene eerst een Telefonisch Hulpverlener op de VHD-alarmcentrale. Vervolgens beoordeelt de hulpverlener wat de ernst van de situatie is en wat de vervolgstappen zijn. 

Staan de mensen met pech veilig? Moet er een ambulance gestuurd worden? Is er vervangend vervoer nodig? Allemaal vragen die helpen om de Telefonisch Hulpverlener een goed beeld te geven en – het belangrijkste – de hulpvrager weer verder te helpen. 

Over welke kwaliteiten beschikt een Telefonisch Hulpverlener?

Als Telefonisch Hulpverlener krijg je energie van het helpen van anderen. Dat vraagt om inlevingsvermogen, vriendelijkheid en soms ook geduld. Je voelt je betrokken, maar blijft ook professioneel. De vragen die voorbij komen op de alarmcentrale lopen erg uiteen, daardoor vraagt elke case weer om een andere aanpak en is er veel afwisseling in het werk.

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om in contact te zijn met mensen en dat je graag voldoening uit je werk haalt. Herkenbaar? Dan pas je goed bij onze alarmcentrale. 

Werken bij VHD in Deventer

Het werken op een alarmcentrale is al iets unieks, maar er zijn nog veel meer dingen waarop VHD zich als werkgever onderscheidt. Zo hebben we een sportschool waar je voor een paar euro per maand onbeperkt kunt sporten.

‘s Middags lunch je in ons mooie bedrijfskantine. Je hebt dan de keuze in verschillende maaltijden voor een kleine bijdrage of je neemt lekker je eigen lunch mee natuurlijk; voor ieders wat wils. Na de lunch nog even verder tot rust komen? Neem een frisse neus op het dakterras, loop een rondje of speel een potje darts of tafeltennis.
Ben jij enthousiast geworden over het werken bij VHD in Deventer? Word Telefonisch https://www.werkenbijvhd.nl/vacature/telefonisch-hulpverlener/

Deel dit artikel:

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Lees ook onze andere blogs: