WFT-diploma maakt je een betere hulpverlener!

Deze week hebben weer de nodige hulpverleners meegedaan aan de WFT (Wet Financieel Toezicht) training. Met deze trainingen stimuleren en helpen we medewerkers WFT certificaten te halen. Met een WFT-certificaat op zak word je een betere hulpverlener, daarnaast wordt het hulpverlenen nog leuker. Je begrijpt de termen en weet hoe de wereld van de verzekeraar en de financiële sector in elkaar steekt. Het halen van WFT is voor ons erg belangrijk en zit inmiddels diepgeworteld in onze organisatie. Niet alleen onze hulpverleners zijn WFT-geschoold, ook steeds meer medewerkers van ondersteunende diensten kunnen het WFT-diploma afvinken. Voor iedereen die de training heeft gevolgd: veel succes met het examen! Jullie kunnen het.

Deel dit artikel:

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Lees ook onze andere blogs: