Jouw loopbaan bij VHD

Bij VHD geloven we erin dat we kunnen meebewegen met de voortdurend veranderende markt van hulpverlening.
VHD is een lerende organisatie. Het is onze cultuur om nooit te stoppen met leren en mobiel te zijn binnen de organisatie en waar nodig daarbuiten. We bieden met onze VHD academie jou, als hulpverlener, de kans om continue in ontwikkeling te blijven met als ijkpunt de strategische focus van de organisatie. Hieronder zie je hoe jouw loopbaan als hulpverlener bij VHD zich verder ontwikkelt! 

1.
Pre-boarding

Je start bij VHD! Na een gedegen werving- en selectieprocedure ontvang jij een toegangscode tot onze preboardingstool. In de tool maak je kennis met VHD, de geschiedenis van VHD, en onze visie op kwaliteit. Daarnaast vind je daar het arbeidsreglement, informatiebeveiliging en overige introductie informatie zodat je goed van start kan! 

2.
ON-
boarding

Daarna krijg je een basis VHD-opleiding zodat je snel aan de slag kunt. Dit bestaat uit een introductieochtend, een rondleiding over de alarmcentrale en je krijgt een basisopleiding zodat je onze systemen kunt leren kennen. Dit rond je in één week af. Na deze eerste week ga je echt aan de slag en laten wij je in de praktijk zien hoe alles werkt. Na 1 maand blikken we terug op jouw eerste weken bij VHD!

3.
Leerlijn 1

Na drie maanden gaan we van jou een professional maken! Je gaat aan de slag met WFT en je volgt online een cursus Nederlandse taal. Je volgt tevens online trainingen naar eigen keuze. Dit doen we met Good Habitz. Tevens ga je bezig met het behalen van het branchecertificaat KSF A (Klantenservice federatie A).

4.
leerlijn 2

Na 15 maanden aan het werk te zijn geweest als junior, kun je doorstromen naar Medior en kom je bij goed functioneren in dienst bij VHD. Je gaat jezelf multiskill maken door een extra business lines eigen te maken: mobiliteit buitenland, zorg en reishulpverlening, klantcontact, reparatie & onderhoud of Salvage (eerste hulp bij brand). Je krijgt een training voor nachtdiensten en je gaat vervolg WFT-studies volgen en krijgt een verdieping in vreemde talen. Zo word jij dé expert! 

5.
Potential en leerlijn 3

Zet jij graag een stapje extra? Dan kom je in deze leerlijn terecht en volg je een aantal trajecten die jouw talenten verder ontwikkelen zodat deze ingezet kunnen worden in de organisatie.