Extra zomerbonus van €5,- per uur

Kom werken als Hulpverlener Alarmcentrale of Centralist bij VHD en verdien in week 29 tot en met 33 €5,- per uur extra (bij alle uren boven de 24 uur). 

Wat houdt de functie Hulpverlener Alarmcentrale in?

Bij VHD ben je geen doorsnee servicedeskmedewerker. Jij maakt namelijk het verschil, meerdere keren per dag. Mensen bellen jou met een hulpvraag. Van autopech tot een skiongeluk in het buitenland of een schoorsteenbrand. 

In de zomerperiode is het bij ons op de alarmcentrale extra druk in verband met iedereen die (met de auto) op vakantie gaat. Om onze waardering uit te spreken richting medewerkers op de alarmcentrale, staat er een extra zomerbonus tegenover hun inspanningen.

Wat houdt de functie Centralist in?

Als Centralist help jij ook mensen verder, maar dan vooral rondom hun veiligheid. Denk hierbij aan een inbraakalarm dat afgaat, camerabeelden bewaken of een oudere die gevallen is en op de hulpknop drukt.

Ook hier geldt dat het wat hectischer is in de zomer en dat we daarom graag onze waardering uitspreken richting medewerkers op de Particuliere Alarmcentrale (PAC).

Wat zijn de voorwaarden van de zomerbonus?

Het is eigenlijk vrij simpel: de zomerbonus bedraagt €5,- bruto per uur voor elk daadwerkelijk gewerkt uur boven de 24 uur per week in de weken 29 t/m 33. Als je op het startsalaris begint en de volledige vijf weken 39 uur werkt, krijg je €375,- extra bonus.

Veelgestelde vragen

Ons salaris start vanaf €2510 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Als jij echt lekker wil verdienen, dan mag dat en ontvang je ook over die gewerkte uren de bonus. Zolang je je maar goed voelt en voldoende rust neemt.

Dit wisselt afhankelijk van de drukte. Dus de ene keer begin je ’s ochtends tussen 7:00 en 8:00 uur en de andere keer begin je later op de dag en werk je de avonden (je krijgt dan ook onregelmatigheidstoeslag). Wel is het rooster altijd ruim van tevoren bekend.

Jazeker! Deze ligt tussen de 25 en 75% extra, afhankelijk van de tijden waarop je werkt.

In het kort: mensen weer op weg helpen, meestal letterlijk, nadat ze met pech langs de weg staan. Dit kan in Nederland, maar ook in het buitenland zijn. Lees meer in de vacature Hulpverlener Alarmcentrale.

Je moet empathisch zijn, tegen rumoer kunnen (helemaal in de zomerperiode) en geen belangst hebben. Ook is het goed om rekening te houden met het feit dat je op onregelmatige tijden werkt (het rooster is wel altijd ruim van tevoren bekend) en dat je met een computer overweg moet kunnen. Bekijk de vacature voor meer informatie.